Manchesterklänningen

Klänning inspirerad av bild på Pinterest. … Fortsätt läsa »Manchesterklänningen

Den här klänningen sydde jag i november men tiden försvann iväg under december så jag har inte riktigt haft tid att skriva några rader om den. Och sedan började det nya året och jag har inte sytt något sedan mellandagarna då jag sydde ett par byxor till sonen. Men nu har jag precis börjat på nästa projekt och då slog det mig att jag inte bloggat om den här klänningen ännu!

Manchesterklänning för vintern

Jag fick idén till den här klänningen från en post på Pinterest. Det såg ut som den perfekta vardagsklänningen för vintern. Jag hade inte riktigt något mönster som överensstämde med modellen så jag ritade mönstret själv.

Manchesterklänningen, vy bakifrån
Manchesterklänning

Tyget är en smalspårig manchester som är sjukt skön att ha på sig och lagom varm och gosig för vintern.

Kjolvidd: 3/4 cirkel

Eftersom knäppningen inte fortsätter förbi midjan har jag ett blixtlås i sidan för att komma i och ur klänningen.

/Anna

Den maskin jag syr på, Husqvarna Viking Opal 670, har jag fått till låns som en del av mitt bloggsamarbete med Husqvarna Viking men mina åsikter och upplevelser är mina egna.

En reaktion på “Manchesterklänningen”

  1. Den här var kanonfin! Nästa vinter vill jag också gå runt i manchester-klänning 🙂

Kommentarer är inaktiverade.