Stella top från Sy! Urban Collection

Stella top från Sy! Urban Collection av Jennt Hellström Ruas

I boken Sy! Urban Collection av Jenny Hellström Ruas finns också ett mönster på t-shirten Stella med puffärm som redan vid första genombläddringen fångade mitt intresse. Kanske för att en av versionerna i boken är jättefin med en stor tryckt rosett mitt på bröstet. Eller bara för att en t-shirt är så bekvämt, men det är roligt om den inte bara är en vanlig rak sådan.

Stella kan bli precis vad man gör den till. Här är min första version i ett trikåtyg med fågelmotiv från Ohlssons tyger.

Stella top i trikå med fågelmotiv

Det är definitivt inte min sista!

Jag gjorde nog mudden i halsen för smal, men i övrigt är jag helnöjd och peppad inför nästa version som jag tror blir i gul bomullsvelour. Höstmysigt!

Translation:
This top is made from the second book by designer Jenny Hellström Ruas. The fabric was bought locally in Stockholm.

/Anna

2 reaktion på “Stella top från Sy! Urban Collection”

Kommentarer är inaktiverade.