Nysytt: Blus à la makeityourown i rayon

Blus med pionmotiv i rayon

Jag hade storslagna planer på att sy en komplett höstgarderob, men det blev liksom mer av en tummetott eller hur det hette i den gamla sagan. Här är i alla fall en av de saker jag faktiskt lyckades sy: en blus efter mönster av makeityourown.

JBlus med pioner

Tyget kommer från Fabric.com.

Axelklaffar

Jag ändrade urringningen och så la jag till axelklaffar efter eget huvud för att jag helt enkelt är för klåfingrig för att låta bli att ändra på saker och ting ibland. Och det är nog meningen med just makeityourowns mönster i alla fall. Att man ska göra det till något eget och personligt.

Translation
A new rayon blouse I sewed the other day. The fabric comes from Fabric.com.

/Anna

2 reaktion på “Nysytt: Blus à la makeityourown i rayon”

  1. Ååå vad glad jag blir att se att du sytt av vårt mönster. Och alldeles rätt så är det klåfingrig man ska bli för att göra mönstret till sitt eget. Den blev asfin och knappdetaljen kanske jag apar efter:)

    Tror det var lite telepati mellan oss idag för jag håller på att göra ett inlägg med din blogg som kommer upp imorgon i vår lista med Retrobloggar.

Kommentarer är inaktiverade.