3 reaktion på “Mammaledig frisyr?”

  1. ÅÅh, jag tyckte nog tvåan var snyggast, men jag är ju lite jävig på det där med kopparrött hår. 🙂 Det kan man ju tycka borde funka på bank också, eller hur strikta är de egentligen??

  2. Måste ju säga att jag älskar Esme’s pastellrosa lockar! Tror det skulle passa dej bra med din ljusa hy + att du ju redan har den blonda grunden. Frågan är väl hur länge en sån speciell färg ser bra ut efter färgning… 🙂

  3. Hej! HIttade din blogg aldeless nyss!
    Jag har också kommit in i en sån där period när jag känner att jag vill göra något galet 😀
    Kopparrött hår är supersnyggt! (+snygg frisyr!) Men jag röstar nog på rosa! (väntar på rosa själv och ska färga liknande som på bild nummer 3) Jag har en vän som hade rosa dreads när hon var ca 16-18 och jag lovar att när håret är ordentligt blonderat så är ljusrosa och ljusblått supersnyggt till och med när färgen börjar tvättas ur!

    Lycka till med ledigheten!

Kommentarer inaktiverade.