En utmaning för att kicka igång mig: Kids clothes week spring 2012

kids clothes week spring 2012

Hallå!

Ibland blir det bara sådär. Massor av annat att göra, och så går bloggen i träda ett litet tag.

Och då kan man behöva en liten spark i baken för att komma igång igen. En sådan fann jag idag: Kids clothes week spring 2012.

Utmaningen går ut på att man under en veckas tid (med start måndag 23 april) ägnar en timme varje dag åt att sy barnkläder.

Jag har ingen direkt plan ännu, eftersom jag upptäckte den här utmaningen först nu på morgonen. Men jag tänkte ägna söndagskvällen åt att gå igenom lite mönster som jag har liggande. Vintagemönster, Ottobretidningar, en mönsterkonstruktionsbok för barnkläder och så lite annat smått och gott finns till mitt förfogande.

Så jag ska nog kunna fylla en vecka med barnklädessömnad utan problem. Förhoppningsvis har jag något färdigt att visa upp också när veckan är över!

translation to English
Today I found out that there’s a Kids Clothes Week Challenge starting tomorrow so I signed up.

/Anna