Truffle utan draperad kjol

Truffle utan draperad kjol

Jag sydde en till version av Truffle, den här gången utan draperad kjol (om du missade förra versionen hittar du den här).

Hallå där! Titta inte på underkjolen som sticker fram!

Truffle-klänningen i sittande position

När jag sitter ner och dricker kaffe så syns inte underkjolen. Tur!

key lime pie

Inte heller syns den när jag sätter i mig en sån här smarrig Key lime pie på kafét Hållbart & Njutbart. Ett ställe jag gärna rekommenderar, inte bara för de goda bakverken och det underbara kaffet utan även för att allt som serveras lever upp till att det ska vara både hållbart och njutbart. En idé att älska!

translation to English
I made yet another Truffle dress! This time without the draped skirt since I ran out of fabric.

/Anna

En reaktion på “Truffle utan draperad kjol”

Kommentarer är inaktiverade.