Brunch med stjärnor från förr

Brunch på Backstugan, Gamla Filmstaden

Backstugan, i Gamla filmstaden i Solna, byggdes som personalmatsal en gång i tiden. Numera är det restaurang för vanligt folk och man kan till exempel bruncha där, i skuggan av Greta Garbo och andra storheter. Mumsigt.

translation to English
Backstugan is a restaurant built in the early 1900s as canteen for those who worked at Filmstaden, the Swedish equivalent of a Hollywood film studio. Ingemar Bergman and Greta Garbo are just a few examples of stars that have eaten there. I went there for brunch this weekend and really enjoyed the surroundings.

/Anna

2 reaktion på “Brunch med stjärnor från förr”

  1. Så fin du var i håret! Och så får jag väl se till att lägga vägarna åt det där hållet nu snart då…

Kommentarer är inaktiverade.