Om livet i största allmänhet

Kläder med underhållningsvärde

Mörkblå klänning med vita prickar

”Prick prick prick”, säger dottern på 1,5 år och kryper upp i mitt knä för att upplysa mig om att klänningen har en prick där. Och en prick där. Och en prick där … Det tar tid innan hon tröttnar på att peka ut prickarna för mig.

Man ska inte underskatta kläder med underhållningsvärde.

translation to English
”Dot, dot, dot”, my 1,5 year old daughter says while sitting in my lap. It takes quite some time before she gets tired of pointing out the dots to me. Never underestimate how entertaining clothing and fashion can be.

/Anna

Comments

jan 10, 2012 at 15.34

Mycket sant! Jag har ett par röda skor med vita prickar som alltid får folk att flina lite på stan.jan 10, 2012 at 15.49

Och här sitter jag och ler, iförd prickig kjol och prickiga tights. Urtjusig klänning!jan 13, 2012 at 22.59

Från Ellos? Eller hemsydd? Såg en liknande på Ellos skitsnygg var den likväl!Comments are closed.