En vecka kvar

Liten by i östra Frankrike

Dörrarna till Abbaye aux Dames i Caen

Vid havet i Normandie

Utsikten från Camp Caesar

Med två veckor på kontinenten avklarade är det nu en ynka vecka kvar. Jag njuter för fulla muggar och känner väl inte direkt hemlängtan (för jag vet ju att min bror ser efter lägenheten och krukväxterna), men kanske att jag lite saknar att laga mat själv, att sy och att pyssla om kvällarna.

Fast. Å andra sidan. Just nu, i detta ögonblick, är jag i Normandie, och historiens vingslag gör mitt hår helt ostyrigt, så intensivt är det med gamla vikingaleder, medeltidskloster, befästningar och borgar, minnesmärken från landstigningen under andra världskriget och pittoresk landsbygd så långt ögat kan nå.

En vecka låter som väldigt kort tid, tycker jag.

Translation

Only one week of my honeymoon left! I’m enjoying my stay in France immensly, but I have to confess that there has been one or two nights when I missed not being able to sew or do any of my usual pasttime crafts.

/Anna

3 reaktion på “En vecka kvar”

  1. Vilka fina dörrar! Såna skulle man ju nästan vilja ha nånstans själv…Som ingång till den walk-in-closet som varje flicka förtjänar kanske… 🙂

  2. Vi var ju också i Normandie och det är ett härligt område! Dock hann vi inte med hälften av det vi velat se (Bayeuxtapeten t ex!) så vi får nog åka tillbaka. Dock fick vi en heldag i Paris istället.

Kommentarer är inaktiverade.