Blus. Klar.

Närbild

blus 128 från Burda nr 6/2010

Så, äntligen blev jag klar med blus 128 från Burda nr 5/2010, som jag skrev om tidigare. Jag är rätt nöjd, fast jag hade en liten batalj med knapphålen. Två av dem ville inte bli raka så sprättkniven fick åka fram  och fixa till. Men sen så. De är inte helt raka nu heller men stirra er nu inte blinda på det, utan gläds med mig över att projektet är klart istället. 😉

Jag gillar snittet på blusen, skörtet och puffärmarna ger den en fin retrostil tycker jag.

Translation

So, I finally completed  blouse #128 from Burda 5/2010, it only took me a month. I’m fairly pleased although I had to re-do the buttonholes two times.

/Anna

9 reaktion på “Blus. Klar.”

  1. Jätte fin! Blir nästan sugen på att göra en själv, men har ett annat syprojekt på gång. Håller med om att ärmarna och skörten får den att se vintage ut. Passar dej perfekt! 😀

  2. Åh! Så snyggt att jag dånar! Jag gjorde mitt första försök till puffärm för ett par veckor sedan men de är långt ifrån så puffiga som dina.

Kommentarer är inaktiverade.