Bröllop

Till en annan blivande fru

BHLDN är det amerikanska märket Anthropologies brudklänningskollektion. Den säljs inte i Europa. Och lika bra är väl det, för jag har ju ändå redan bestämt mig för att sy själv. Men … ett par vackra skor behöver jag ju. Och det där var ju minsann fina handskar. Och en fin liten fascinator (eller coif).

Jaja. Någon annan blivande fru over there kommer ju kunna glädjas åt BHLDNs vackra klänningar och accessoarer i alla fall.

Translation

Anthropologies new wedding line called BHLDN is not for sale in Europe. Too bad! Although my wallet may think that’s for the best …

/Anna

Comments

feb 18, 2011 at 08.05

Åh, vad fint! 😀 Jag blir jäkligt sugen på de där vita skorna, jättefina! Och klänningarna också!Cat in the hat
feb 20, 2011 at 14.54

Det som är bra med dessa klänningar och accesoarer är att de faktiskt kan användas vid senare festtillfällen efter att man gift sej i dem – tycker iallafall jag. Skulle själv gärna ha den översta klänningen till höger, på ett visst bröllop jag blivit inbjuden till i sommar 😉 Tycker det är ok, eftersom den inte är helvit.Comments are closed.