Bröllop

Beslutsångest

Beslutsångest inför brudklänning?

Kära läsare!

Jag ska gifta mig nästa sommar. Och jag står nu inför att välja brudklädsel. Det visar sig vara svårare än jag trott, det där med att välja.

Ni får ha överseende med om det dyker upp en och annan bloggpost om just det där med brudklänningar.

Translation

I’m getting married next summer. But what to wear? What to wear?

/Anna

Comments

Cat in the hat
Dec 5, 2010 at 10.42

Hoppas på många bloggposter om detta svårvalda ämne. Själv kommer jag förmodligen aldrig bli gift, just p g a att jag aldrig kommer att lyckas välja klänning…Man kan ju iochförsej köra flera ombyten under dagen; en för vigseln, en för middagen, en för dansen… 😉Dec 5, 2010 at 19.24

Jag har faktiskt tänk på att kanske ha en utstyrsel till vigseln och en annan till bröllopsfesten … vet inte hur jag ska göra. Men det kommer nog dyka upp en eller annan fundering här i bloggen! 🙂Dec 6, 2010 at 20.12

Åh, kärt besvär! Jag vet precis hur svårt det är…Comments are closed.